RYUFC

In dé UFC podcast van Nederland bespreken Niels en Gijs elke dinsdag het UFC event van afgelopen weekend. Met een voormalig professioneel MMA-vechter en professioneel sport-op-de-bank-kijker beweren ze een hoop kennis in pacht te hebben. Om te beslissen wie nou echt de meeste UFC kennis heeft, nemen de mannen het elke week tegen elkaar op in de voorspelwedstrijd. Benieuwd naar alle podcasts? Bekijk de afleveringen hieronder.

UFC261

Kippenvel tot in onze kleine teen, tranen vlogen in de ogen, wat een geluk! Geen lege zaal meer in Las Vegas maar een bommetje volle arena in Florida. En alsof dat Niels en Gijs nog niet euforisch genoeg maakte kwam ‘uncle Dana’ nog even met drie titelgevechten op de proppen. Ook de eeuwige voorspelstrijd tussen Niels en Gijs blijft de gemoederen bezig houden maar deze week kenden eigenlijk alleen maar winnaars, ongeacht de uitslag. En volgende week? Dan gaan we gewoon weer met frisse tegenzin naar die lege zaal in Las Vegas maar voor nu genieten we nog even van al het moois wat UFC261 ons geboden heeft. Beluister de podcast!

UFC ON ESPN 22

Nog één week, zeven nachtjes slapen voor de fans weer massaal toegelaten mogen worden in een bomvolle UFC Arena in Jacksonville. Maar voordat we daar zijn waar we willen zijn moest er nog een UFC Event worden afgewerkt. Doen we hier dit UFC event nu te kort mee? Nee, eigenlijk niet maar de heren van de RYUFC podcast wisten er toch weer wat van te maken. Ook werd de trots nog even vakkundig opzij gezet en werd er zelf nabeschouwd op aftreksel van een gevecht Jake Paul vs Ben Askren. Benieuwd naar de hele podcast? Beluister hem!

UFC VEGAS 23

De harten konden weer worden opgehaald want de UFC is back! Na een weekend afwezigheid stond UFC Vegas 23 op het menu, met een oude bekende. Vriend-van-de-show Kevin Holland mocht het in het main Event gaan opnemen tegen Marvin Vettori. Uiteraard sprak Gijs weer zijn blind vertrouwen uit in ‘Big Mouth’ terwijl Niels koos voor ‘The Italian Dream’. Kan Gijs zijn comeback een vervolg geven of zet Niels hem weer met beide benen op de grond? Bekijk de podcast!

UFC NIEUWS

Stilletjes zaten Niels en Gijs zondagochtend op de bank. Het zwarte gat kende ze alleen uit films maar nu zaten ze er middenin. Geen Bruce Buffer, geen Herb Dean, geen John Anik, geen lowkicks, geen knock-outs, geen submissions, geen controversiële jurybeslissingen, geen UFC event, geen voorspelwedstrijd maar uiteraard wel een nieuwe RYUFC podcast! Om de leegte op te vullen blikken Niels en Gijs vooruit op al het moois wat de komende maanden nog gaat komen. Benieuwd naar wat er gaat komen? Bekijk de podcast!

UFC 260

Do or die, erop of eronder, Der tod oder die gladiolen. Na de heartbreaking loss van vorige week zit er voor Gijs niks anders op dan deze week winnen. Niels is al begonnen met het afstoffen van de platte kar, want het moet raar lopen wil hij deze voorsprong nog uit handen geven. Is Francis Ngannou, die het in het titelgevecht voor de zwaargewichten opneemt tegen Stipe Miocic, dan de allerlaatste strohalm voor Gijs en poetst hij daarmee de hatelijke nul van het scorebord? Bekijk de podcast en maak het mee!

UFC VEGAS 22

Wat hebben Kevin Holland, Niels en Gijs gemeen? Ze steken hun meningen niet onder stoelen of banken. Gijs vond het prachtig, Niels was blij toen Kevin ‘big mouth’ Holland na vijf rondes uit beeld verdween. Een spectaculair main event was het misschien niet maar er viel weer genoeg na te praten over dit UFC event. De voorspelwedstrijd was misschien wel de spannendste tot nu toe. Na vier wedstrijden zagen we een gelijke stand op het scorebord. Wie gaat met de o zo belangrijke overwinning aan de haal? Bekijk de podcast!

UFC VEGAS 21

Leon Edwards is back. En hoe! De Brit maakte na bijna twee jaar afwezigheid zijn rentree in de octagon. Echter was daar Belal Muhammad die niks wilde weten van een galavoorstelling van Edwards. Na een dominante Edwards in ronde 1 werd de wedstrijd gestaakt door een ‘eyepoke’ van Edwards aan het adres van Muhammad. Uiteraard hadden Niels & Gijs hier weer een ongezouten mening over. Ook in de voorspelwedstrijd liepen de spanningen weer tot aan het kookpunt. Loopt Niels uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong of voorspelt Gijs de gelijkmaker? Bekijk de podcast!

UFC 259

In de allereerste RYUFC podcast bespreken Niels & Gijs het spectaculaire UFC259 event, waar het titelgevecht tussen kampioenen Adesanya en Blachowisz centraal stond. En alsof deze titanenstrijd de harten van de vechtsportfans niet al snel genoeg deed kloppen, stonden er nóg twee andere titelgevechten op het programma. En nu we de term titanenstrijd toch hebben laten vallen, wat dacht u van Niels vs Gijs? Wie heeft zijn glazenbol het best opgepoetst en neemt de leiding in de voorspelwedstrijd? Beluister de podcast!

Webshop

Massage gun

Massage gun

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better vest

Everyday better vest