Onze fitness trainingen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. In deze ruimte word je continu uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen. De Monkey Shack is voorzien van alle benodigde materialen. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw lichaam in topconditie te krijgen en het beste uit jezelf te halen.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De Iron Room is onze nieuwste uitbreiding en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 biedt jou alle ruimte om vrij te fitnessen. Vandaar dat de Iron Room dé ideale plek is om aan je lichaam en aan jezelf te werken.

De Iron Room staat vol met loopbanden, tv schermen en een schattige BOSU-bal voor je balans. NOT….. deze 200m2 staat vol met IJZER! Denk aan half racks voor o.a. je squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Daarnaast zijn er ook voldoende benches voor je dumbell oefeningen. Dit is allemaal ook nog eens in combinatie met een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en nog veel meer. Wil je snel fit worden? Dan is de Iron Room de ideale plek voor jou!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang