STORYU

Get to know us a little bit more.. │ STORYU is hét uithangbord van RYU. In deze documentaire laten we de reis van RYU zien. Hoe RYU is uitgegroeid van een beginnende sportschool naar een toonaangevende gym in Waalwijk. We spreken met Niels, trainers, familie en stagiaires en laten hun het verhaal vertellen. Er komen verschillende hoogte- en dieptepunten voorbij en ook de blik op de toekomst komt aan bod. Bekijk de trailer, filmposter en de documentaire hieronder. Veel kijkplezier!

Niels Tuhumury

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Zijn eigen sportieve hoogtepunt beleefde Niels in Los Angeles waar hij professionele MMA-wedstrijden (Mixed Material Arts) vocht. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wilde hij zijn vergaarde kennis heel graag overbrengen op anderen. Vandaar dat hij een pand zocht en enkele maanden later een sportschool oprichtte met het geven van MMA-, Braziliaanse Jiu Jitsu-, Kickboks- en Grappling-trainingen. Kort daarna kwamen fitness- en Strenght & Conditioning-trainingen erbij.

 

Niels is dan ook het hoofdpersonage uit de documentaire ‘STORYU’. In deze documentaire gaat Niels zijn loopbaan langs en vertelt hoe hij van RYU een toonaangevende gym in Waalwijk heeft gemaakt.

Merchandise

 

RYU heeft zich in de afgelopen acht jaar ontwikkeld tot de huidige gym. Dit was allemaal niet gelukt zonder de steun van jullie, de RYU-ers. Iedere week komen jullie weer gezellig sporten om onder begeleiding van onze trainers het beste uit jezelf te halen. Vandaar dat de RYU-ers een heel belangrijk onderdeel zijn binnen de STORYU. Laat deze zomer aan iedereen zien dat jij met trots deel uitmaakt van RYU en draag het nieuwste PART OF THE STORYU T-shirt. Deze is alleen verkrijgbaar in een package deal met het RYU SPORTS T-shirt. Klik op de button hieronder om direct je order te plaatsen!

Over RYU

Ryu is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Je staat er in onze gym nooit alleen voor. Uiteraard is er de mogelijkheid voor vrije training, maar bij ons geven wij groepslessen waar je persoonlijke aandacht van de instructeurs krijgt om iedere dag de beste versie van jezelf te creëren.

 

RYU Waalwijk is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles is Niels begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU nog geen eigen gym en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

 

Deze locatie werd al snel te klein. Vandaar dat Niels in 2013 zijn eigen gym opende. Inmiddels is RYU uitgegroeid tot een all-round gym waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen.

 

Ons kickboksprogramma is ontwikkeld door Antoni Hardonk. Antoni is een voormalig professioneel kickbokser en MMA-vechter met verdiensten in de K-1 en UFC. Antoni heeft in 2012 in samenwerking met Henry Akins (zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu) zijn eigen sportschool, genaamd Dynamix Mixed Martial Arts, geopend in Los Angeles (Amerika). Vanwege deze samenwerking zijn er met regelmaat buitenlandse (professionele) vechters op de mat te vinden.

 

Osu,

Trainingen bij RYU

Fitness

Fitness

Martial Arts

Martial Arts

Personal training

Personal training