40230 || workout 01

De eerste workout van de 40230 staat online! Aangezien de 40230 een jaar lang duurt, wordt er in de eerste workout rustig begonnen. Daarnaast is het niet voor iedereen een wekelijkse bezigheid om krachttrainingen uit te voeren. Het kan voor sommigen zelfs zijn dat dit de eerste krachttraining wordt. Om blessures en overbelasting te voorkomen ligt de intensiviteit van deze workout nog redelijk laag, dus wees gerust! In deze workout zullen de volgende oefeningen aan bod komen. Voor meer informatie per oefening wordt verwezen naar onderstaande afbeelding.

 

Oefeningen workout 01:

  • Deadlift
  • Squad
  • Bench press
  • Row
  • Shoulder press

 

Ben je geïnteresseerd in de 40230, wil/doe je mee met de oefeningen en ben je benieuwd of Niels Tuhumury samen met (jou en) de deelnemers het doel gaat behalen? Zorg dan dat je abonneert op het RYU YouTube-kanaal en volg het Instagram-account van Niels Tuhumury om het gehele proces mee te maken!

Niels Tuhumury

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Zijn eigen sportieve hoogtepunt beleefde Niels in Los Angeles waar hij professionele MMA-wedstrijden (Mixed Material Arts) vocht. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wilde hij zijn vergaarde kennis heel graag overbrengen op anderen. Vandaar dat hij een pand zocht en enkele maanden later een sportschool oprichtte met het geven van MMA-, Braziliaanse Jiu Jitsu-, Kickboks- en Grappling-trainingen. Kort daarna kwamen fitness- en Strenght & Conditioning-trainingen erbij.

 

Het doel voor Niels Tuhumury van de 40230 is om net zo fit te worden als op zijn 30ste levensjaar. In deze tijd was hij voornamelijk bezig met vechtsporten. Hiervoor moest hij continu bezig zijn om zijn lichaam in shape te houden. Op 16 juni 2022 (40ste verjaardag van Niels) wil hij in Men’s Health cover shape zijn. Ben je benieuwd naar dit proces en of Niels zijn einddoel gaat behalen? Volg hem dan op zijn Instagram en kom alles te weten over het verloop van de 40230!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
blijf altijd op de hoogte van de 40230!

Trainingen bij RYU

Martial Arts

Martial Arts

Fitness

Fitness

Personal training

Personal training