VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Fitness

Bij RYU kun je van alles doen omtrent fitnessen. Wij hebben 2 fitness ruimtes waar jij jezelf optimaal kan trainen. Ook kan je deelnemen aan één van onze vele trainingen. Je kan een gratis proefles aanvragen om kennis met ons en de sportschool kennis te maken. Kijk hier of de gratis proeflessen iets voor jou zijn!

Onze fitness lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen & fit te worden.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De IRON ROOM is onze nieuwste uitbreiding en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 heet de IRON ROOM en is bedoeld als vrije fitness ruimte voor jou.

Deze ruimte staat vol met loopbanden, tv schermen en een schattige BOSU-bal voor je balans. NOT…….. deze 200m2 staat vol met IJZER! Denk aan half racks voor o.a. je squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Maar ook voldoende benches voor je dumbell oefeningen. En dat in combinatie met een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en nog veel meer! Snel fit worden door de Iron Room te gebruiken!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang