Gratis training aanvragen

Ben jij benieuwd naar één van onze trainingen en wil je deze graag een keer bijwonen? Dat kan! Wij bieden jou de mogelijkheid om GRATIS een training te volgen. Ervaar de gezellige sfeer en het trainen onder ervaren coaches die jou helpen om het beste uit jezelf naar boven te halen. Wacht niet langer en vraag je gratis training nu aan!

Vraag een gratis training aan door middel van het formulier en ondervind zelf hoe leuk, gevarieerd en resultaatgericht onze trainingen zijn. Daarnaast zijn onze leden – oftewel RYU-ers – de beste trainingspartners die je kunt hebben. Ze helpen je namelijk niet alleen, maar motiveren en stimuleren je ook nog om het beste uit jezelf te halen!

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Wat anderen over RYU zeggen

Professionele (vecht)sportschool met een fijne sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. Technieken worden tijdens de les door Niels (en andere instructeurs) erg goed uitgelegd dus de lessen zijn voor elk niveau toegankelijk. Je merkt ook snel dat je niveau omhoog gaat. Aanrader!
De eerste sportclub waar ik langer dan een half jaar ben blijven plakken en waar ik iedere keer weer met plezier naar toe ga. Afwisseling in lessen, goede begeleiding en een fijne sfeer! Je wordt voldoende uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen.
Na een paar jaar bij RYU getraind te hebben moest ik helaas ergens anders gaan trainen, omdat ik ging studeren in een andere stad. Ik heb bij RYU heel veel geleerd over vechtsport en sport in het algemeen en heb veel goede vrienden gemaakt. Ik ben in de zomervakantie ook zeker weer bij Niels op de mat te vinden! Daarom kan ik het iedereen aanraden om een keer een proeflesje mee te doen!
Ik train er Braziliaans Jiu Jitsu. Het trainingsniveau is goed net als de opkomst, maar belangrijker vind ik de sfeer en die is nog beter.
Top instructeurs en mooie sportschool!