40230

40230 [Engelse officiële uitspraak: forty-to-thirty] – code for a fit body! In dit project gaat de 39-jarige Niels Tuhumury proberen om net zo fit te worden, als dat hij op zijn 30ste levensjaar was. Hierbij is het doel om op zijn 40ste in Men’s Health cover shape te zijn. Vandaag, 16 juni, begint dit avontuur niet alleen voor Niels Tuhumury. Hij zal samen met een aantal deelnemers dit zware project een jaar lang doorlopen. Om anderen te motiveren en een kijkje te geven in dit avontuur, zal het gehele project gedocumenteerd worden. Wekelijks zal er video op Youtube verschijnen, waarin er hard wordt getraind en experts aan het woord komen die de kennis delen om het doel te bereiken. Alle dagelijkse gang van zaken zal via de persoonlijke social media worden geplaatst.

 

Ben je benieuwd naar dit proces en of Niels Tuhumury samen met de deelnemers het doel gaat behalen? Zorg dan dat je abonneert op het RYU YouTube-kanaal en volg het Instagram-account van Niels Tuhumury om het gehele proces mee te maken!

Niels Tuhumury

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Zijn eigen sportieve hoogtepunt beleefde Niels in Los Angeles waar hij professionele MMA-wedstrijden (Mixed Material Arts) vocht. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wilde hij zijn vergaarde kennis heel graag overbrengen op anderen. Vandaar dat hij een pand zocht en enkele maanden later een sportschool oprichtte met het geven van MMA-, Braziliaanse Jiu Jitsu-, Kickboks- en Grappling-trainingen. Kort daarna kwamen fitness- en Strenght & Conditioning-trainingen erbij.

 

Het doel voor Niels Tuhumury van de 40230 is om net zo fit te worden als op zijn 30ste levensjaar. In deze tijd was hij voornamelijk bezig met vechtsporten. Hiervoor moest hij continu bezig zijn om zijn lichaam in shape te houden. Op 16 juni 2022 (40ste verjaardag van Niels) wil hij in Men’s Health cover shape zijn. Ben je benieuwd naar dit proces en of Niels zijn einddoel gaat behalen? Volg hem dan op zijn Instagram en kom alles te weten over het verloop van de 40230!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
blijf altijd op de hoogte van de 40230!

40230 || workouts

Workout 01

Workout 01