VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Over RYU

Ryu is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan.

 

Ryu Waalwijk is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles, Amerika is Niels begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had Ryu Waalwijk nog geen eigen gym en werd gebruikt gemaakt van de gymzaal van Asahi in de sint crispijnstraat.

 

Deze locatie werd al gauw te klein, vandaar dat Niels in 2013 zijn eigen gym opende. Inmiddels is Ryu Waalwijk uitgegroeid tot een all-round sportschool waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen.

Train different

RYU is niet de sportschool in Waalwijk waar je er alleen voor staat. Uiteraard is er de mogelijkheid voor vrije training, maar bij ons geven wij groepslessen waar je echt aandacht van de instructeurs krijgt om het beste uit jezelf te halen.

Partner van Dynamix Mixed Martial Arts L.A.

Samen bereik je meer! Ons kickboksprogramma is ontwikkeld door Antoni Hardonk. Antoni is een voormalig professioneel kickbokser en MMA-vechter met verdiensten in de K-1 en UFC. Antoni heeft in 2012 in samen werking met Henry Akins (zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu) zijn eigen sportschool, Dynamix Mixed Martial Arts geopend in Los Angeles, Amerika. Vanwege deze samenwerking zijn er met regelmaat buitenlandse (professionele) vechters op de mat te vinden.