Over RYU

Ryu is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan.

 

RYU Waalwijk is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles is Niels begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU nog geen eigen gym en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

 

Deze locatie werd al snel te klein. Vandaar dat Niels in 2013 zijn eigen gym opende. Inmiddels is RYU uitgegroeid tot een all-round gym waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen.

 

Osu,

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Everyday a better you

We are RYU. Je staat er in onze gym nooit alleen voor. Uiteraard is er de mogelijkheid voor vrije training, maar bij ons geven wij groepslessen waar je persoonlijke aandacht van de instructeurs krijgt om iedere dag de beste versie van jezelf te creëren.

Partner van Dynamix Mixed Martial Arts L.A.

Samen bereik je meer! Ons kickboksprogramma is ontwikkeld door Antoni Hardonk. Antoni is een voormalig professioneel kickbokser en MMA-vechter met verdiensten in de K-1 en UFC. Antoni heeft in 2012 in samenwerking met Henry Akins (zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu) zijn eigen sportschool, genaamd Dynamix Mixed Martial Arts, geopend in Los Angeles (Amerika). Vanwege deze samenwerking zijn er met regelmaat buitenlandse (professionele) vechters op de mat te vinden.