Filthy Fifteen

Filthy Fifteen is een zware training waarbij je 15 minuten aan één stuk door verschillende oefeningen uitvoert. Tijdens deze training ga je volledig tot het gaatje en haal je het uiterste uit jezelf. Hierin staat kickboksen voornamelijk centraal. Verder worden er veel lichaamsoefeningen uitgevoerd, zoals push-ups, (jump)squads, (jumping) lunges en (jumping) jacks. Voor overige lichaamsoefeningen wordt er soms gebruik gemaakt van een gewichtsbal of springtouw. Deze training is dus zeker niet voor de zwakkelingen of opgevers. Denk jij dat je de Filthy Fifteen aan kan? Trek je sportkleding aan en test of je deze slopende training kan overleven!

Intensieve workout

De Filthy Fifteen is niet bestemd voor opgevers. Het vereist uiterste kracht en energie uit je lichaam.

15 minuten

Deze workout duurt in totaal vijftien minuten. In deze tijd ga je aan de slag met boks- en krachtoefeningen.

Geen pauzes

De Filthy Fifteen bevat GEEN pauze(s). Je hebt geen tijd om uit te rusten. Het is dus aan één stuk gas geven!

Progressie

Door deze workout verbrand je veel calorieën & vetten, bouw je spiermassa op en word je conditie verbeterd.

WORKOUT – 16

Er staat een speciale versie van de Filthy Fifteen online. Deze aflevering vindt namelijk niet plaats in de dojo en de bokszak zal ook niet van toepassing komen. In deze aflevering ga je een laddertraining uitvoeren. Hiervoor heb je een airbike en een kettlebell nodig. Benieuwd naar deze speciale versie van de Filthy Fifteen? Bekijk dan direct de video hiernaast!

WORKOUT – 15

Dit keer staat er een bijzondere versie van de Filthy Fifteen online. Het is namelijk de 15de aflevering van deze intensieve thuis training! Voor deze training heb je een bokszak, bokshandschoenen en een matje nodig om verschillende vloeroefeningen uit te voeren. Niels staat alweer klaar om samen met jou 15 minuten lang tot het maximale van jezelf te gaan, dus trek je sportkleding aan en vlammen maar!

WORKOUT – 14

Het is tijd voor een nieuwe Filthy Fifteen! Niels staat al klaar met zijn bokshandschoenen om 15 minuten het maximale uit zichzelf te halen. Ben jij dat ook? Voor deze training heb je alleen je bokshandschoenen en een bokszak nodig. Trek je sportkleding aan en ga direct aan de gang met deze workout!

WORKOUT – 13

Het is weer zover, een nieuwe Filthy Fifteen aflevering! Het is weer tijd om 15 minuten te vlammen. Voor deze pittige training heb je bokshandschoenen, een bokszak en een springtouw nodig. Overigens is deze training iets anders dan normaal. Benieuwd? Bekijk dan direct de video en ga aan de slag!

WORKOUT – 12

Filthy Fifteen-ers opgelet! Er staat weer een nieuwe training op het YouTube kanaal van RYU. Ga samen met Niels 15 minuten boks- en krachtoefeningen uitvoeren. Voor deze training heb je bokshandschoenen, een bokszak, een medicine ball en een matje band nodig. Trek je bokshandschoenen aan en ga aan de slag!

WORKOUT – 11

Het is weer tijd voor een gloednieuwe Filthy Fifteen aflevering! Voor deze training heb je bokshandschoenen, een bokszak, een springtouw en een mini band nodig. Pak deze spullen bij elkaar, start de video en ga samen met Niels 15 minuten lang deze Filthy Fifteen aan. No time to waste!

WORKOUT – 10

Er staat weer een nieuwe Filthy Fifteen online op het RYU YouTube kanaal! In deze aflevering ga je samen met Niels 15 minuten lang knallen, door middel van boks-, kracht- en conditieoefeningen. Voor deze training heb je bokshandschoenen, een bokszak, een springtouw, (eventueel) een matje en (mini) dumbells nodig. Bekijk hiernaast de video en ga direct van start!

WORKOUT – 9

Een gloednieuwe Filthy Fifteen is nu te bekijken op het RYU YouTube kanaal. Je zult samen met Niels 15 minuten lang he-le-maal stuk gaan in deze slopende training. Voor deze training heb je bokshandschoenen, een bokszak, een kettlebell en een matje nodig. Pak al deze spullen bij elkaar en zet de video aan. Succes!

WORKOUT – 8

Er staat weer een nieuwe Filthy Fifteen online. Deze is nu te bekijken op het RYU YouTube kanaal. Je hebt voor deze training alleen bokshandschoenen en een bokszak nodig. Pak al je benodigde sportspullen en maak samen met Niels deze zware training af. Dit zal je uiteindelijk een goed gevoel geven. Zet hem op!

WORKOUT – 7

De zevende Filthy Fifteen is nu te bekijken op ons YouTube kanaal. Maak jezelf klaar om helemaal tot het uiterste te gaan. Voor deze training heb je een bokszak, bokshandschoenen en een springtouw nodig. Daarnaast ga je samen met Niels aan de slag met push-up varianten. Trek je sportkleding aan, pak de benodigde spullen bij elkaar en zet de video aan. You can do it!

WORKOUT – 6

Een nieuwe Filthy Fifteen staat nu online. Doe je handschoenen aan, bind je haren vast en ga samen met Niels 15 minuten vlammen! In deze work-out ga je samen met Niels voornamelijk aan de slag met de gewichtsbal en de bokszak. Je wordt gepushed om het uiterste uit jezelf te halen, maar daar zal je uiteindelijk een onwijs goed gevoel aan overhouden. Bekijk nu de video en ga direct aan de slag!

WORKOUT – 5

Alweer de vijfde Filthy Fifteen staat nu op het YouTube kanaal van RYU. Voor deze training heb je slechts alleen je bokshandschoenen en een bokszak nodig. Ga samen met Niels 15 minuten stuk tijdens deze workout. Start de video en verbrand in een korte tijd veel vetten en calorieën. Kick some ass!

WORKOUT – 4

Hopelijk ben je klaar om helemaal tot het gaatje te gaan, want er staat weer een nieuwe Filthy Fifteen online! Zoals altijd hebben we voor deze training een bokszak en bokshandschoenen nodig. Daarbij komt deze keer ook een lange elastiek bij kijken. Ready? Let’s go!

WORKOUT – 3

De derde Filthy Fifteen staat op het YouTube kanaal van RYU. Het is weer tijd om een kwartier lang stuk te gaan. Voor deze training heb je een bokszak, bokshandschoenen en een springtouw nodig. Het wordt een zware training, dus bereid je voor en ga ermee aan de slag!

WORKOUT – 2

Er staat weer een nieuwe Filthy Fifteen online! Voor deze training heb je uiteraard je bokshandschoenen en bokszak nodig. Daarnaast zal je gebruik maken van een springtouw, dumbbels, mini bands en een ab roller. Zodra je geen bokszak en/of bokshandschoenen hebt, kan je de boks oefeningen uitvoeren door middel van de dumbbels. Pak je drinken en ga 15 minuten lang aan de slag!

WORKOUT – 1

De eerste Filthy Fifteen staat nu op het YouTube kanaal van RYU. Doe je bokshandschoenen aan en leg je handdoek alvast klaar, want je gaat er sowieso zwetend uitkomen. Ga samen met Niels 15 minuten lang deze work-out aan en vecht jezelf tot de laatste seconde. Trek nu je sportoutfit aan en ga direct aan de slag!

Webshop

Massage gun

Massage gun

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better vest

Everyday better vest