Nieuws

Filthy Fifteen

Ben je klaar om jezelf helemaal tot het uiterste te pushen? In de Filthy Fifteen doorsta je samen met Niels een zware training van 15 minuten ZONDER PAUZE! Trek je bokshandschoenen aan, start de video en ga direct aan de slag.

filthy fifteen logo

Massage gun

Heb je een zware training gehad, spierpijn of veel last van vastzittende spieren? Dan is deze massage gun dé ideale oplossing. Het stimuleert het spierherstel, de bloedcirculatie en het voorkomen van spierspanningen. Direct shoppen? Klik hier!

massage gun foto

RYUFC podcast

Onze aller eerste RYUFC podcast staat nu online. In deze aflevering bespreken Niels Tuhumury en Gijs de Rooij het UFC 259 event. De podcast is te beluisteren op Spotify, Anchor, Google Podcasts, Breaker en Apple Podcasts. Klik hier om direct de eerste aflevering te beluisteren.

RYUFC logo vierkant

RYU Roadtrip

De eerste RYU Roadtrip staat nu online op onze social media kanalen. Niels Tuhumury en Gijs de Rooij praten onderweg in de auto over nieuwe maatregelen, toffe toekomstplannen en dergelijke onderwerpen. Bekijk nu de eerste aflevering of klik op de button hieronder voor alle afleveringen!

ryu roadtrip aflevering 1

Everyday Better

Everyday Better is een nieuwe campagne. Het is gebaseerd op de visie van RYU, namelijk iedereen stimuleren en motiveren om zichzelf iedere dag een stukje beter te maken. Onderdelen van deze campagne zijn o.a. een nieuw ‘Everyday Better’ lidmaatschap, kledinglijn en overige merchandise.

Everyday better foto webshop

RYU-ers

Get to know us a little bit more │ Van politieagente tot aan ondernemers. Iedere RYU-er heeft zijn eigen verhaal. Maak kennis met alle RYU-ers en ontdek zijn/haar bijzondere weetjes.

RYU-ers afbeelding

We zijn weer open! 

We zijn sinds 11-05-2020 weer geopend. Weliswaar buiten, maar de mogelijkheden zijn er! Check hier het actuele rooster. Ook zijn er weer mogelijkheden om gratis trainingen in te plannen. Neem hiervoor contact op per e-mail via info@weareryu.nl of vraag hieronder een gratis training aan.

Tent vierkant