VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

STRENGTH & CONDITIONING

Strength & conditioning is de ideale training voor iedereen die aan zijn conditie en kracht wilt werken door middel van no nonsense oefeningen met materialen zoals kettlebells, barbells, prowlers en nog veel meer.

 

Wat is Strength & Conditioning?

In de strength & conditioning lessen werk je aan het verbeteren van je conditie en aan het opbouwen van spieren. Hierbij geloven wij in back-to-basic aanpak. Je zult bij ons niet op een loopband of crosstrainer worden gezet of squaten met een Smith machine. Wat je wel kunt verwachten zijn circuittrainingen die vol zitten met barebell squats, benchpresses, deadlifts en tireflips.

 

Doorgaans wordt de strength & conditioning les in de Monkey Shack gegeven. Echter, wanneer het lekker weer is nemen we onze trainingsmaterialen mee naar buiten. Op die manier werk je niet alleen aan je kracht en conditie, maar krijg je ook nog een gezonde dosis vitamine D binnen.

 

Hiernaast nemen we met onze strength & conditioning groep meerdere malen per jaar deel aan verschillende obstacle runs. Dit maakt strength & conditioning tot een uitdagende kracht-en-conditie les met leuke optionele extra’s.

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Ondersteuning van andere lessen

Inhoud van de les

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Verschillende oefeningen (alle spiergroepen óf focus op ’n specifieke groep)
  4. Challenge (bijv. 100 dips)
  5. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ T-shirt & sportbroek

✔ Sportschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

De lesruimte

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong (wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen & fit te worden.

Faciliteiten

Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

Overige fitnesslessen

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men