Vraag je proefles aan

Gym Waalwijk

We train different! We are RYU. Bij deze gym in Waalwijk sta je er niet alleen voor. Naast het vrij trainen kun je bij RYU ook groepslessen volgen. Bij deze groepslessen krijg je echt aandacht van de instructeurs, waardoor jij het beste uit jezelf kan halen.

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan.

RYU is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Het is allemaal begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. In die tijd had RYU geen eigen locatie en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Deze locatie was na niet veel tijd al te klein en daarom werd er in 2013 een eigen sportschool geopend. Inmiddels is RYU veel groter, en kan het zichzelf een echte all-round sportschool noemen waar verschillende vechtsporten, fitness en fitnesstrainingen beoefend kunnen worden.

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

✔ Dojo
✔ Monkey Shack
✔ Iron Room

Onze fitness lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. In de Monkey Shack worden allerlei lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is er voor de mensen die niet op een loopband hun favoriete programma willen kijken, maar voor de mensen die zichzelf echt uitdagen. De Monkey Shack heeft alles om jouw lichaam in topconditie te krijgen.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De IRON ROOM is sinds 2018 beschikbaar. Deze 200m2 staat gevuld met veel ijzer. Er staan benches voor de dumbell oefeningen. Ook staan er half racks waar je kunt squaten, benchpressen, shoulderpressen en deadlifts kan doen. Ook is er een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en meer! Gebruik de IRON ROOM om snel fit te worden!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang