STRENGTH & CONDITIONING

Strength & conditioning is de ideale training voor iedereen die aan zijn conditie en kracht wilt werken door middel van no nonsense oefeningen met materialen zoals kettlebells, barbells, prowlers en nog veel meer.

 

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Wat is Strength & Conditioning?

In de strength & conditioning trainingen werk je aan het verbeteren van je conditie en aan het opbouwen van spieren. Hierbij geloven wij in back-to-basic aanpak. Je zult bij ons niet op een loopband of crosstrainer worden gezet of squaten met een Smith machine. Wat je wel kunt verwachten zijn circuittrainingen die vol zitten met barebell squats, benchpresses, deadlifts en tireflips.

 

Doorgaans wordt de strength & conditioning training in de Monkey Shack gegeven. Echter, wanneer het lekker weer is nemen we onze trainingsmaterialen mee naar buiten. Op die manier werk je niet alleen aan je kracht en conditie, maar krijg je ook nog een gezonde dosis vitamine D binnen.

 

Hiernaast nemen we met onze strength & conditioning groep meerdere malen per jaar deel aan verschillende obstacle runs. Dit maakt strength & conditioning tot een uitdagende kracht-en-conditie training met leuke optionele extra’s.

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Ondersteuning van andere lessen

Inhoud van de training

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Verschillende oefeningen (alle spiergroepen óf focus op ’n specifieke groep)
  4. Challenge (bijv. 100 dips)
  5. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ T-shirt & sportbroek

✔ Sportschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

De trainingsruimte

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende trainingen gegeven: strength & conditioning, cardio kickboksen, strong(wo)men, small group training, personal training en bedrijfsfitness. In deze ruimte word je continu uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen. De Monkey Shack is voorzien van alle benodigde materialen. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw lichaam in topconditie te krijgen en het beste uit jezelf te halen.

Faciliteiten

Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

Overige fitness trainingen

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Strong(wo)men

Strong(wo)men