Personal Training

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Personal Training biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou!

Verschillende tijdsduur

Bij RYU bieden wij verschillende Personal Training programma’s aan. Jij bepaalt zelf waar de focus op ligt, afhankelijk van jouw doel. Dit kan zijn om af te vallen of om fitter te worden door middel van spieropbouw of cardio. Maar daarnaast bepaal jij ook zelf de tijdsduur van de Personal Training. Je kunt ervoor kiezen om 30 minuten Personal Training te krijgen, of  60 minuten voor echte fanatiekelingen.

Wat houdt Personal Training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Tijdens Personal Training draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo zorg je bij de 30 minuten training voor je eigen warming-up en cooling down. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over Personal Training, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  Personal Training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal Trainingen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you