VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Sportschool Waalwijk

RYU is in 2012 opgezet door Niels Tuhumury. Op deze pagina lees je over het ontstaan van deze sportschool in Waalwijk, onze lessen & faciliteiten.

In 2012 is RYU opgericht door Niels Tuhumury, nadat hij was teruggekeerd uit Los Angeles (USA). Hij is toen begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. In die tijd had RYU nog geen eigen sportschool, er werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Al snel groeide RYU Waalwijk en werd de locatie te klein. In 2013 is er een eigen sportschool geopend. Inmiddels is RYU Waalwijk uitgegroeid tot een allround sportschool waar verschillende vechtsporten worden beoefend. Ook kun je bij RYU terecht voor vrije fitness en personal training.

We train different! We are RYU. Bij RYU sta je er nooit alleen voor. Naast het vrij trainen worden er bij RYU ook veel groepslessen gegeven waar je echt de aandacht van een instructeur krijgt. door het hebben van meerdere instructeurs met ieder zijn eigen visie werken we samen om iedereen zijn persoonlijke doelen te realiseren.

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

✔ Dojo (vechtsporten)
✔ Monkey Shack (voor groepslessen)
✔ Iron Room (vrije fitness ruimte)

Onze fitness lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

In de Monkey Shack worden verschillende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better Ryu. De Monkey Shack is de ruimte waar je jezelf echt kan dagen. Deze ruimte is dus ook zeer geschikt voor de mensen die het zat zijn om in een sportschool op de loopband te kijken naar een tv programma. De Monkey Shack is van alle materialen voorzien om het maximale uit jezelf te halen.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De IRON ROOM is onze nieuwste ruimte en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 ruimte is bedoeld voor de vrije fitness. Deze ruimte staat vol met ijzer, denk hierbij half racks voor squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Er zijn ook voldoende benches aanwezig om je dumbell oefeningen te doen. Daarnaast hebben we een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en meer! Wil jij snel fit worden? Gebruik de IRON ROOM!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang