VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

VECHTSPORTSCHOOL WAALWIJK

RYU is o.a een vechtsportschool in Waalwijk. Zo heeft RYU verschillende vechtsporten die vallen onder Martial Arts: MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Grappeling – No Gi en Kickboksen. Vraag direct een proefles aan om te kijken welke vechtsport het beste bij jou past, zodat jij je doelen kan realiseren! Onze sportschool is te vinden in Waalwijk.

Verschillende vechtsporten

MMA

MMA staat voor Mixed Martial Art en is een sport die erg in de groei zit. MMA is een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten als judo, kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu is een vechtsport die zich afspeelt op de grond. Hierbij worden traditionele waarden en technieken op een moderne manier beoefend. Jiu Jitsu staat voor “soepele techniek”.

Grappling – No Gi

Grappling No Gi is een vechtsport die afspeelt op de grond. Grappling is een variant van Braziliaanse Jiu Jitsu. Bij deze sport kun je de tegenstander niet beetpakken omdat de sport beoefend wordt in een T-shirt en sportbroek. Worsteltechnieken zijn erg belangrijk bij te uitvoeren van deze sport.

Kickboksen

Bij kickboksen is het de bedoeling dat je door middel van trappen, knieën en stoten de tegenstander probeert uit te schakelen. De focus tijdens de lessen ligt op het onder de knie krijgen van verschillende technieken. Respect staat altijd voorop, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.

RYU vechtsporten geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Gratis proefles aanvragen!

Je bent nu meer te weten gekomen over de verschillende vechtsporten die RYU te bieden heeft. Ben je geïnteresseerd om een proefles te volgen? Meld je dan op deze pagina aan! Wij vinden het altijd leuk om gemotiveerde sporters te verwelkomen. Zien wij jou binnenkort in onze sportschool?