Personal Trainer Waalwijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER WAALWIJK

Ben jij opzoek naar de beste Personal Trainer in Waalwijk? Bij RYU kun je terecht voor persoonlijke begeleiding om sneller en makkelijker je doelen te realiseren. Door een combinatie van goede begeleiding en trainingsschema’s worden nog betere resultaat bereikt. Bij elk doel kan een Personal Training jou helpen. We doen het samen, voor jou! Benieuwd of het iets voor jou is? Kom eens langs of vraag een gratis proefles aan!

Waalwijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Sinds 2012 is RYU gevestigd in Waalwijk. Je kunt RYU vinden aan de Torenstraat 6, wat naast de snelweg ligt

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training ga je samen met een personal trainer doelen stellen en die doelen bereiken. Het resultaat zal behaald worden aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Het schema wordt opgesteld aan de hand van de resultaten die jij wilt realiseren. Hierbij zal voeding, techniek en gezondheid een rol spelen. Je draagt tijdens de Personal training nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo moet je bij een 30 minuten training zelf zorgen voor een warming-up en cooling down. Het optimale resultaat kan behaald worden met in combinatie met een gepersonaliseerd voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Je hebt zojuist kennis gemaakt over Personal Training. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste sporters. Ben jij geïnteresseerd om een gratis proefles te volgen? Hierboven kun je een proefles aanvragen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal Trainingen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you