VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

* Verplicht

A STRONGER YOU

A STRONGER YOU is een trainingsprogramma speciaal ontworpen voor mannen die sterker, fitter en gespierder willen worden. Wil jij de beste versie van jezelf worden? Dan is dit het programma voor jou!

Wat is a stronger you?

Dit 12 weken durende schema wordt onderverdeeld in verschillende trainingsweken die je 2 maal in de week volgt. De schema’s worden om de 3 weken compleet omgegooid zodat we je spieren blijven stimuleren met nieuwe prikkels. Alles wordt uitvoerig van te voren doorgenomen met je trainer, zodat je precies weet wat je te doen staat. Wij zullen er alles aan doen om jouw doel te realiseren, het enige wat we van jou verwachten is doorzettingsvermogen en de resultaten zullen voor zich spreken!

 

De voordelen op een rijtje!
✔ ‘BAD ASS BODY’
✔ Fitter, Sterker en bovenal Strakker in je vel!
✔ Toegang tot je eigen digitale Trainingscoach op je mobiel
✔ Persoonlijke uitleg over oefeningen
✔ Wekelijks persoonlijke begeleiding door je trainer
✔ Trainen wanneer het jou uitkomt
✔ Binnen 12 weken 100% resultaat.

 

Wat je moet weten
Ons A STRONGER YOU programma is bedoeld voor mannen van alle leeftijden (vanaf 21 jaar) die in de zomer van 2018 en daarna Strakker, Fitter en knapper eruit willen zien op het strand. Ben je er vroeg bij (voor 1 April) dan krijg je 50,- korting op onze standaard prijs. Dus wacht niet te lang en start je A STRONGER YOU programma. Hieronder de belangrijkste informatie:

✔ Start maandag 9 april 19:30 (Einde 1 juli)
✔ Early bird kosten 179,- (tot 1 april)
✔ Normale kosten 229,- (vanaf 1 april)

 

Wat deelnemers over project a stronger you zeggen:

“Wat ik kan zeggen over het project a Stronger you: Tot nu toe heb ik goede resultaten van het project; ik ben afgevallen in kilo’s maar belangrijker is nog wel de centimeters die ik kwijt ben bij mij heup/buik/taille waardoor ik nu een kleinere kleding maat heb! Daarnaast zit ik gewoon lekkerder in mijn vel! Door de tips en adviezen van Niels en Laurens kan ik nu zelf bepalen wat gezond eten en goed trainen is, en vind ik het ook goed vol te houden!

 

Dank jullie wel dat ik een nieuwe weg mocht inslaan. Dank zij jullie ben ik er top op vooruit gegaan!”

 

“Vandaag Project: A Stronger You, kortweg PASY, afgerond samen met mijn sportmaatjes. In 12 weken tijd is er 18 kg minder van mij op de wereld. Hoewel ik zelf aan de gewichten heb gehangen had ik dit nooit kunnen bereiken zonder die super begeleiding van Niels en lieve, lieve Laurens. Hoewel ik die jongen graag achter het behang soms wilde plakken heeft hij dit wel voor elkaar gekregen. Drie keer per week aan de sport. Iedere keer weer met frisse tegenzin. Ik kan het aanraden. Ben trots op mezelf en dankbaar naar RYU.”

strength-conditioning

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Krachttraining

Geschikt voor ieder niveau

Inhoud van de les

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Beenoefeningen (squat)
  4. Rugoefeningen (deadlift)
  5. Biceps, borstspieren & voorkant schouders (benchpress)
  6. Latissimus dorsi, ofwel je vleugels, schouders, trapezius en biceps (pull up)
  7. Schouders & triceps (military press)
  8. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ T-shirt & sportbroek

✔ Sportschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

De lesruimte

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen & fit te worden.

Faciliteiten

Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

* Verplicht

Overige fitnesslessen

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training