Gratis proefles aanvragen

Ben jij je huidige training ook zat? Ben je wel klaar met al die apparaten, loopbanden en aerobics-achtige groepslessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want bij RYU vinden wij dat ook niet de manier van trainen.

Vraag een gratis proefles aan!

Vraag een gratis proefles aan door middel van het formulier en ondervind zelf hoe leuk, gevarieerd en resultaatgericht onze trainingen zijn. Daarnaast zijn onze leden – oftewel RYU-ers – de beste trainingspartners die je kunt hebben, want ze helpen je niet alleen, maar motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen!

Wat anderen over RYU zeggen

Professionele (vecht)sportschool met een fijne sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. Technieken worden tijdens de les door Niels (en andere instructeurs) erg goed uitgelegd dus de lessen zijn voor elk niveau toegankelijk. Je merkt ook snel dat je niveau omhoog gaat. Aanrader!
De eerste sportclub waar ik langer dan een half jaar ben blijven plakken en waar ik iedere keer weer met plezier naar toe ga. Afwisseling in lessen, goede begeleiding en een fijne sfeer! Je wordt voldoende uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen.
Na een paar jaar bij ryu getraind te hebben moest ik helaas ergens anders gaan trainen omdat ik ging studeren in een andere stad. Ik heb bij ryu heel veel geleerd over vechtsport en sport in het algemeen en heb veel goede vrienden gemaakt. Ik ben in de zomervakantie ook zeker weer bij Niels op de mat te vinden! Daarom kan ik het iedereen aanraden om een keer een proeflesje mee te doen!
Train er BJJ, het trainingsnivo is goed net als de opkomst, maar belangrijker vindt ik de sfeer en die is nog beter.
Top instructeurs en mooie sportschool!