RYU Roadtrip

In de RYU Roadtrip gaat Niels een leuk en interessant gesprek aan met de bijrijder tijdens een rit in zijn glanzende witte Tesla. Iedere aflevering zit er iemand anders op de bijrijdersstoel. Van stagiair tot producer van een nummer 1 film in Nederland, de bijrijdersstoel is voor iedereen beschikbaar. Samen met de desbetreffende passagier gaat Niels het hebben over verschillende onderwerpen. Hierdoor heeft iedere Roadtrip weer een totaal andere wending. Benieuwd naar de RYU Roadtrip? Bekijk alle afleveringen hieronder!

Laurens & Niels – Ep. 6

Er staat weer een gloednieuwe RYU Roadtrip online. Dit is alweer de zesde aflevering van deze goedlopende serie. In deze aflevering is Laurens ‘Sterkx’ Merkx te gast. Hij is er sinds de eerste dag van het ontstaan van RYU er al bij en is nog steeds trouw aan RYU. Neem plaats op de achterbank en luister mee hoe de heren hun verhalen over RYU delen!

Raf, Toby & Niels – Ep. 5

De vijfde RYU Roadtrip staat nu online. In deze aflevering heeft Niels niet één, maar twee passagiers! Samen met de 10-jarige Raf en Toby praten ze over het sporten bij RYU en hun ervaringen daarvan. Ze sporten al bijna heel hun leven bij RYU, namelijk al zeven jaar! Benieuwd naar het gehele gesprek? Bekijk de volledige Roadtrip nu op het RYU YouTube kanaal.

Evert & Niels – Ep. 4

De vierde RYU Roadtrip is nu te bekijken op ons YouTube kanaal. In deze aflevering gaat Niels samen met filmmaker Evert van de Grift een leuk gesprek aan waarin oude herinneringen naar boven komen. Daarnaast wordt er uitvoerig gesproken over de gloednieuwe film: ‘Just Say Yes’ waarvan Evert de producer is. Neem plaats op de achterbank en luister mee met de gesprekken tussen de heren.

Diego & Niels – Ep. 3

Er staat weer een nieuwe RYU Roadtrip online! Dit keer ontvangt Niels niemand minder dan RYU-trainer Diego van Delft. In 2013 kwam Diego als jongetje binnen bij RYU. Sindsdien is hij nooit meer weggegaan. Hij heeft in deze tijd een bijzondere band met Niels opgebouwd, waarin ze zelfs samen naar de Verenigde Staten zijn geweest. Luister mee met de verhalen die ze vertellen in deze aflevering van de RYU Roadtrip!

Koen & Niels – Ep. 2

Van geluidsman tot passagier. Koen Jacobs verhuisd in de tweede RYU Roadtrip van de achterbank naar de bijrijdersstoel. Hij gaat het samen met Niels hebben over zijn stageperiode bij RYU, wat Braziliaans Jiu Jitsu zo leuk maakt en hoe Koen ‘Everyday Better’ wordt dankzij RYU. Bekijk de volledige aflevering op ons YouTube kanaal!

Gijs & Niels – Ep. 1

De allereerste RYU Roadtrip staat nu online! Niels gaat samen met stagiair Gijs de Rooij een gesprek aan. Hierin gaan ze het hebben over de nieuwe maatregelen m.b.t. COVID-19. Ook gaan ze het hebben over toffe toekomstplannen voor RYU en de gebruikelijke humoristische kletspraat komt naar voren. Bekijk nu de eerste RYU Roadtrip hierlangs!

Webshop

Massage gun

Massage gun

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better vest

Everyday better vest