Filthy Fifteen

Filthy Fifteen is een HIIT – high intensity interval training – die je thuis kunt uitvoeren en waarbij je 15 minuten het maximale uit jezelf haalt. Naast kickboksen kun je tijdens deze ook bodyweight oefeningen verwachten. Soms gebruikt Niels ook materiaal tijdens deze workout denk hierbij aan een springtouw, mini dumbells of een elastiek.

 

Tijdens deze training werkt Niels met een Polar Verity Sense om zo constant in de juiste hartslagzone te raken en zo het doel van de training te behalen.

 

Wil je meer weten? Bekijk dan de video hieronder waar Niels precies uitlegt wat je kunt verwachten tijdens een Filthy Fifteen workout.

 

Ben je overtuigd en kun je niet wachten om deze training in je woonkamer te doen? Vul dan hiernaast je gegevens in en mis nooit meer een Filthy Fifteen workout!

Je start de workout met mobiliteit ``flow' gevolgd door een plyometrische oefening zodat je lichaam klaar is voor wat komen gaat.

Uiteraard ga je (kick)bokscombinaties uitvoeren op de bokszak. Zowel speed als power combo's kun je verwachten.

Om de verbranding na je training door te zetten moet je er maximaal voor gaan bij dit blok.

Om af te sluiten pakken we de core aan. Niet alleen voor een sixpack, maar ook om rugklachten tegen te gaan.

Niels Tuhumury

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Zijn eigen sportieve hoogtepunt beleefde Niels in Los Angeles waar hij professionele MMA-wedstrijden (Mixed Material Arts) vocht. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wilde hij zijn vergaarde kennis heel graag overbrengen op anderen. Vandaar dat hij een pand zocht en enkele maanden later een sportschool oprichtte met het geven van MMA-, Braziliaanse Jiu Jitsu-, Kickboks- en Grappling-trainingen. Kort daarna kwamen fitness- en Strenght & Conditioning-trainingen erbij.

 

Tijdens de Filthy Fifteen ga je samen met Niels 15 minuten gas geven. Hij sleept je mee door deze training en motiveert je om het maximale uit jezelf te halen. Hierdoor voelt het alsof je samen met je trainer de workout uitvoert. Bekijk alle Filthy Fifteens via de link hieronder.

Over RYU

Ryu is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Je staat er in onze gym nooit alleen voor. Uiteraard is er de mogelijkheid voor vrije training, maar bij ons geven wij groepslessen waar je persoonlijke aandacht van de instructeurs krijgt om iedere dag de beste versie van jezelf te creëren.

 

RYU Waalwijk is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles is Niels begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU nog geen eigen gym en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

 

Deze locatie werd al snel te klein. Vandaar dat Niels in 2013 zijn eigen gym opende. Inmiddels is RYU uitgegroeid tot een all-round gym waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen.

 

Ons kickboksprogramma is ontwikkeld door Antoni Hardonk. Antoni is een voormalig professioneel kickbokser en MMA-vechter met verdiensten in de K-1 en UFC. Antoni heeft in 2012 in samenwerking met Henry Akins (zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu) zijn eigen sportschool, genaamd Dynamix Mixed Martial Arts, geopend in Los Angeles (Amerika). Vanwege deze samenwerking zijn er met regelmaat buitenlandse (professionele) vechters op de mat te vinden.

 

Osu,

Overige trainingen bij RYU

Fitness

Fitness

Martial Arts

Martial Arts

Personal training

Personal training