Filthy Fifteen

Filthy Fifteen is een zware training waarbij je 15 minuten aan één stuk door verschillende oefeningen uitvoert. Tijdens deze training ga je volledig tot het gaatje en haal je het uiterste uit jezelf. Hierin staat kickboksen voornamelijk centraal. Verder worden er veel lichaamsoefeningen uitgevoerd, zoals push-ups, (jump)squads, (jumping) lunges en (jumping) jacks. Voor overige lichaamsoefeningen wordt er soms gebruik gemaakt van een gewichtsbal of springtouw. Deze training is dus zeker niet voor de zwakkelingen of opgevers. Denk jij dat je de Filthy Fifteen aan kan? Trek je sportkleding aan en test of je deze slopende training kan overleven!

WORKOUT – 5

Een gloednieuwe Filthy Fifteen is nu te bekijken op het RYU YouTube kanaal. Je zult samen met Niels 15 minuten lang he-le-maal stuk gaan in deze slopende training. Voor deze training heb je bokshandschoenen, een bokszak, een kettlebell en een matje nodig. Pak al deze spullen bij elkaar en zet de video aan. Succes!

WORKOUT – 4

Er staat weer een nieuwe Filthy Fifteen online. Deze is nu te bekijken op het RYU YouTube kanaal. Je hebt voor deze training alleen bokshandschoenen en een bokszak nodig. De training begint rustig aan, maar al na een aantal minuten bouwt de intensiviteit op. Pak al je benodigde sportspullen en maak samen met Niels deze zware training af. Dit zal je uiteindelijk een goed gevoel geven. Zet hem op!

WORKOUT – 3

Alweer de derde Filthy Fifteen is nu te bekijken op ons YouTube kanaal. Maak jezelf klaar om helemaal tot het uiterste te gaan. Voor deze training heb je een bokszak, bokshandschoenen en een springtouw nodig. Daarnaast ga je samen met Niels aan de slag met push-up varianten. Trek je sportkleding aan, pak de benodigde spullen bij elkaar en zet de video aan. You can do it!

WORKOUT – 2

Een nieuwe Filthy Fifteen staat nu online. Doe je handschoenen aan, bind je haren vast en ga samen met Niels 15 minuten vlammen! In deze work-out ga je samen met Niels voornamelijk aan de slag met de gewichtsbal en de bokszak. Je wordt gepushed om het uiterste uit jezelf te halen, maar daar zal je uiteindelijk een onwijs goed gevoel aan overhouden. Bekijk nu de video en ga direct aan de slag!

WORKOUT – 1

De eerste Filthy Fifteen staat nu op het YouTube kanaal van RYU. Doe je bokshandschoenen aan en leg je handdoek alvast klaar, want je gaat er sowieso zwetend uitkomen. Ga samen met Niels 15 minuten lang deze work-out aan en vecht jezelf tot de laatste seconde. Trek nu je sportoutfit aan en ga direct aan de slag!

Webshop

Massage gun

Massage gun

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better vest

Everyday better vest