VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Gym

RYU is in 2012 opgezet door Niels Tuhumury.  Lees op deze pagina het ontstaan van de sportschool óf vul aan de linkerkant het formulier in om een proefles aan te vragen en de sportschool met eigen ogen te zien.

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan.

RYU Waalwijk is in 2012 opgericht door mij (Niels Tuhumury). Na mijn terugkeer vanuit Los Angeles, Amerika ben ik begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU Waalwijk nog geen eigen gym en werd gebruikt gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Deze locatie werd al gauw te klein, vandaar dat ik in 2013 mijn eigen gym (sportschool) opende. Inmiddels is RYU Waalwijk uitgegroeid tot een allround sportschool waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten, fitness en fitnesstrainingen.

We train different! We are RYU. RYU is niet de sportschool waar je er alleen voor staat. Buiten het vrij trainen bieden wij bij RYU ook veel groepslessen aan waar je echt aandacht van de instructeurs krijgt om het beste uit jezelf te halen. Met meerdere instructeurs, ieder met zijn eigen expertise werken we samen met onze leden om ieder zijn persoonlijke doelen te behalen.

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

✔ Dojo (vechtsporten)
✔ Monkey Shack (voor groepslessen)
✔ Iron Room (vrije fitness ruimte)

Onze fitness lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen & fit te worden.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De IRON ROOM is onze nieuwste uitbreiding en is beschikbaar sinds 2018. Deze 200m2 heet de IRON ROOM en is bedoeld als vrije fitness ruimte voor jou.

Deze ruimte staat vol met loopbanden, tv schermen en een schattige BOSU-bal voor je balans. NOT…….. deze 200m2 staat vol met IJZER! Denk aan half racks voor o.a. je squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Maar ook voldoende benches voor je dumbell oefeningen. En dat in combinatie met een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en nog veel meer! Snel fit worden door de Iron Room te gebruiken!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang