VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Fitness Waalwijk

Ben jij opzoek naar een fitness in Waalwijk? Op deze pagina lees je wat RYU jou te bieden heeft. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Vul het invulformulier in!

Niels Tuhumury heeft in 2012 RYU opgericht. Hij is begonnen met het geven van training in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Destijds had RYU Waalwijk nog geen eigen Fitness ruimte. RYU gaf de Fitness Waalwijk trainingen in de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

Als snel werd deze ruimte te klein en is er een eigen gym locatie geopend. Inmiddels is RYU Waalwijk uitgegroeid tot een allround Fitness club waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten, yoga en personal training.

We train different! We are RYU. Bij RYU sta je er niet alleen voor. Buiten het vrij trainen kan er ook gekozen worden om deel te nemen aan één van onze vele groepslessen. Bij deze groepslessen krijg je echt de aandacht van de instructeurs. zodat er optimaal getraind kan worden. Door de expertises van meerdere instructeurs wordt er naar gestreefd om ieder zijn persoonlijke doelen te behalen

Hiervoor zijn bij RYU de volgende faciliteiten:

✔ Dojo (vechtsporten)
✔ Monkey Shack (voor groepslessen)
✔ Iron Room (vrije fitness ruimte)

Onze fitness lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Onze fitnessruimtes

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden vaak de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is speciaal voor de mensen die zichzelf echt willen uitdagen en een bepaald resultaat willen halen. In The Monkey Shack is het materiaal aanwezig om jezelf deze uitdaging te bieden en om jouw lichaam in topconditie te krijgen.

Faciliteiten

✔ Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

IRON ROOM

IRON ROOM

Train met echt IJZER!

Wat is de IRON ROOM?

De IRON ROOM is open sinds 2018. In deze 200m2 ruimte kun je vrij fitnessen. Deze ruimte staat vol met ijzer waarmee jij jezelf in top conditie kan krijgen of houden. De volgende dingen zijn o.a. aanwezig in de IRON ROOM: half racks voor squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Ook zijn er genoeg benches aanwezig voor dumbell oefeningen. Daarnaast is er een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en meer!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang