Vechtsport Nieuwkuijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

VECHTSPORT NIEUWKUIJK

RYU biedt een breed aanbod aan vechtsporten. Onder de noemer Martial Arts heeft u de keuze uit de vechsporten MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Grappling – No Gi en Kickboksen. Op deze pagina vind je meer over onze vechtsporten. Vraag nu een proefles aan om te kijken welke vechtsport jou heb beste schikt, zodat jij je doelen kunt bereiken! Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk.

Nieuwkuijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Verschillende vechtsporten

MMA

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een enorm snel groeiende sport. Deze vechtsport is een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten als onder meer judo, kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu.

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu is een vechtsport die zich afspeelt op de grond. Bij Braziliaans Jiu Jitsu worden traditionele waarden en technieken op een meer moderne manier uitgevoerd. Jiu Jitsu staat voor “soepele techniek”.

Grappling – No Gi

Ook Grappling No Gi is een vechtsport die zich op de grond afspeelt. Het is een variant op de Braziliaanse Jiu Jitsu. Grappling wordt uitgeoefend in een T-shirt en sportbroek, waardoor je de tegenstander niet vast kan pakken. Worsteltechnieken spelen een belangrijke rol bij deze sport.

Kickboksen

Door middel van trappen, kniën en stoten probeer je op staande wijze je tegenstander uit te schakelen. Tijdens de kickboks lessen wordt de focus gelegd op het onder de knie krijgen van verschillende technieken. Deze technieken ga je uiteindelijk toepassen in een gevecht. Respect staat zowel voor, tijdens als na de wedstrijd voorop.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsporten bij RYU, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  vechtsport training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

RYU vechtsporten geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men