VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

POWER YOGA

Power yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Bij power yoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd. Deze houdingen ondersteun je met verschillende ademhalingstechnieken. Power yoga heeft door de dynamische aanpak veel weg van een workout en is dus een actieve vorm van yoga. Power yoga combineert reguliere yoga en krachttraining met elkaar voor een nog intensievere yogasessie.

Wat is Power yoga?

Power yoga is niet slechts gericht op het fysieke lichaam. Het beoefenen van yoga heeft naast fysieke ook mentale, emotionele en spirituele effecten. Oftewel, een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Tijdens de power yoga lessen voer je een serie aan houdingen uit in een vloeiende beweging en op het ritme van je ademhaling. Deze serie aan houdingen wordt een vinyasa genoemd. Doordat je focust op jezelf en op je ademhaling, keer je naar binnen en ga je op in een flow.

 

Power yoga verbetert je lichaamshouding en zorgt ervoor dat je je levenskracht behoudt. Naast kracht staat power yoga vooral voor energie, concentratie en ademtechniek. Door te spelen met je lichaamshouding maak je kennis met je eigen lichaam en ontdek je allerlei nieuwe grenzen. Je voelt je energiek, fit en krachtig. Na een les power yoga is je hoofd leeg en kan je lichaam zich volledig overgeven aan de eindontspanning.

Power yoga wordt iedere maandag van 09:15 tot 10:15 gegeven als ochtend yoga. Power yoga is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Power Yoga

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Geschikt voor ieder niveau

Inhoud van de les

  1. Warming up
  2. Intensieve kracht oefeningen
  3. Strek oefeningen en ademhalingstechnieken
  4. Ontspanning

Benodigdheden

✔ Comfortabele kleding

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

✔ Slippers

De lesruimte

DOJO

DOJO

Beoefen in de DOJO Martial Arts

Wat is de DOJO?

Bij binnenkomst rechtdoor de trap op, vervolgens direct aan je linkerzijde bevindt zich de Dojo. De Dojo is ingericht om op een veilige manier om verschillende martial arts en yoga te kunnen beoefenen in onze gym.

Faciliteiten

✔ Kickboks lessen

✔ MMA (Mix Martial Arts)

✔ Braziliaans Jiu Jitsu

✔ Grappling

Overige fitnesslessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men