VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

BOKSZAKTRAINING

Bij bokszaktraining worden verschillende boks-en traptechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. Je zal tijdens de training uitgedaagd worden om verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Door middel van bokszaktraining worden zowel je kracht als je conditie verbeterd. Bij RYU bieden wij bokszaktraining aan voor kinderen tot en met 10 jaar.

Wat is Bokszaktraining?

Bokszaktraining is voor kinderen een geweldige combinatie van krachtsport, cardio en het opbouwen van flexibiliteit. Tijdens een bokszaktraining voer je allerlei oefeningen uit die zijn afgeleid van kickboksoefeningen. Het maakt bij RYU niet uit of je een gevorderde of een beginner bent, de bokszaktraining is voor iedereen.

 

Naast kracht en uithoudingsvermogen draagt bokszaktraining ook bij aan je reactievermogen, snelheid, balans en coördinatie. Bokszaktraining is dus niet alleen een kwestie van kracht. Het is in de eerste plaats zaak om de juiste techniek en vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Een doorgedreven bokszaktraining is onmisbaar om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Daarnaast verbeter je ook je voetenwerk en leer je hoe je slagen van een ander kan vermijden. Ook zorgt een bokszaktraining ervoor dat je je ademhaling goed beheerst.

bokszaktraining

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Geschikt voor ieder niveau

Inhoud van de les

  1. Warming-up
  2. Uitleg combinaties
  3. Boksoefeningen tegen de bokszak
  4. Lichaamsgewicht oefeningen
  5. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ Wit T-shirt & korte broek zonder ritsen

✔ Handschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

✔ Slippers

De lesruimte

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende lessen gegeven: Strength & conditioning, Big Five, Power Hour, Strong(wo)man Saturday en Project A better RYU. Deze ruimte is voor iedereen die het zat is om in zijn/ haar auto te stappen naar de sportschool te gaan om vervolgens op een loopband voor de tv je favoriete programma te kijken. In The Monkey Shack word je namelijk uitgedaagd om wel je eigen grenzen te verleggen. The monkey shack is voorzien van alle benodigde materialen die jij nodig hebt om jouw lichaam in topconditie te krijgen & fit te worden.

Faciliteiten

Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

Overige fitnesslessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men