VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

SPORTSCHOOL VLIJMEN

Bij RYU train je anders dan bij de meeste sportscholen. Bij RYU gaan we altijd opzoek naar een échte uitdaging voor iedereen in elke les. Tijdens je training hoef je je niet zorgen te maken dat je door andere wordt gestoord. RYU is een sportschool waarbij de focus ligt op (vecht)kunstvormen met respect, behendigheid en evenwicht als basis. RYU kun je vlakbij Vlijmen vinden, in Waalwijk

Sportschool in de buurt van Vlijmen

RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Vlijmen. Naast de oefeningen die je in iedere sportschool kan uitvoeren, kan je hier ook fitness groepslessen, MMA of personal training abonnementen afsluiten. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Eigenaar Niels Tuhumury

Eigenaar Niels Tuhumury besloot in 2012 RYU Waalwijk op te richten. Na een positieve start groeide het bedrijf als snel uit in sportaanbod. In het begin werd gestart met lessen in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en Kickboksen. In 2013 werd een eigen gym geopend en inmiddels mag RYU zich een all-round sportschool noemen. Je kunt hier terecht voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen. Er kan gekozen worden tussen en personal training.

Fun, training en voeding staan centraal bij de sportschool van RYU. Met een gemoedelijke sfeer wordt er op een serieuze manier getraind om het maximale uit jezelf te halen. RYU biedt lessen voor alle niveau’s en in alle leeftijdscategorieën. Je past dus jouw trainingen geheel naar wens aan.

RYU geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men