Sportschool Sprang Capelle

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

SPORTSCHOOL SPRANG CAPELLE

Bij RYU train je anders dan bij de meeste sportscholen. Bij RYU geven we lessen waar je écht uitgedaagd wordt en waarbij je niet onderbroken wordt door andere sporters. RYU is een school waarbij de focus ligt op (vecht)kunstvormen met respect, behendigheid en evenwicht als basis. RYU is te vinden in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle.

Sprang Capelle

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Eigenaar Niels Tuhumury

Eigenaar Niels Tuhumury besloot in 2012 RYU Waalwijk op te richten. Na een positieve start groeide het bedrijf als snel uit in sportaanbod. In het begin werd gestart met lessen in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en Kickboksen. In 2013 werd een eigen gym geopend en inmiddels mag RYU zich een all-round sportschool noemen. Je kunt hier terecht voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen. Er kan gekozen worden tussen en personal training.

Fun, training en voeding staan centraal bij de sportschool van RYU. Met een gemoedelijke sfeer wordt er op een serieuze manier getraind om het maximale uit jezelf te halen. RYU biedt lessen voor alle niveau’s en in alle leeftijdscategorieën. Je past dus jouw trainingen geheel naar wens aan.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de sportschool van RYU, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  kickboks training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

RYU geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men