VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

SPORTSCHOOL DRUNEN

RYU is anders dan de meeste sportscholen. Bij RYU geven we lessen waar je écht uitgedaagd wordt en waarbij je niet onderbroken wordt door andere sporters. RYU is een school waarbij de focus ligt op (vecht)kunstvormen met respect, behendigheid en evenwicht als basis. De sportschool van RYU kun je vinden in Waalwijk, vlakbij Drunen

Drunen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Drunen. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Eigenaar Niels Tuhumury

Eigenaar Niels Tuhumury besloot in 2012 RYU Waalwijk op te richten. Na een explosieve start groeide het bedrijf als snel uit zowel in sporters als in sportaanbod. In het begin werd gestart met lessen in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en Kickboksen. In 2013 werd een eigen gym geopend en inmiddels mag RYU zich een all-round sportschool noemen. Je kunt hier terecht voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen. Je kan kiezen om zelf te trainen of om dat met een personal trainer te doen.

Fun, training en voeding staan centraal bij de sportschool van RYU. Met een fijne sfeer wordt er op een serieuze manier getraind om het maximale uit jezelf te halen. RYU biedt lessen voor alle niveau’s en in alle leeftijdscategorieën. De trainingen kun je dus zo zwaar maken als je zelf wilt!

RYU geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men