Personal Training Vlijmen

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING VLIJMEN

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Personal Training biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Vlijmen? Wandel eens binnen bij onze sportschool in Waalwijk.

Vlijmen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Vlijmen. Zoek jij een sportschool in de omgeving Vlijmen? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een eigen privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat realiseren. Het resultaat gaat bereikt  worden middels een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Tijdens Personal Training draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo zorg je bij de 30 minuten training voor je eigen warming-up en cooling down. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over Personal Training, heb jij toch ook interesse gekregen? Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Wij willen je dan ook graag een gratis Personal Training aanbieden. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men