Personal Training Nieuwkuijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING NIEUWKUIJK

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Personal Training biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. Bij RYU moet jij het niet doen, maar we doen het samen met jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Nieuwkuijk? Neem eens een kijkje bij ons in Waalwijk!

Nieuwkuijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk. Zoek jij een sportschool in de omgeving Nieuwkuijk? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou gaat werken naar jou doel. Dit wordt gedaan aan de hand van een speciaal voor jou opgesteld programma. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Tijdens Personal Training heb jij nog steeds verantwoordelijkheden. Je moet er zelf voor zorgen dat de spieren warm zijn zodat er geen blessure gevaar is. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het optimale resultaat pas bereikt wordt als je ook je voeding aanpast

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over Personal Training, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  Personal Training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men