Personal Training Kaatsheuvel

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING KAATSHEUVEL

Ben jij ook opzoek naar persoonlijke begeleiding tijdens het sporten? Personal Training biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen gemakkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsopbouw kun je nu nog beter resultaat bereiken. Een Personal Trainer kan jou altijd hebben. Er zal gewerkt worden naar het doel wat jij wenst te krijgen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Kaatsheuvel? Kom dan eens langs bij ons in Waalwijk!

Kaatsheuvel

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Kaatsheuvel. Zoek jij een sportschool in de omgeving Kaatsheuvel? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan met behulp van een trainingsschema dat speciaal voor jou wordt opgesteld. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Tijdens Personal Training draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo moet je voor een 30 minuten training zelf zorgen voor een goede warming-up en cooling down. Ook heb je bij RYU de mogelijkheid om te training in een vechtsport. Daarnaast kan je ook je kracht en/of conditie verbeteren. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over Personal Training, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij kijken er altijd naar uit om sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  Personal Training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men