Personal Trainer Sprang Capelle

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER SPRANG CAPELLE

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Een Personal Trainer biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is gewicht te verliezen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Ben jij opzoek naar een sportschool in de buurt van Sprang-Capelle? Kom eens een keer bij langs in Waalwijk!

Sprang Capelle

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle. Zoek jij een sportschool in de omgeving Sprang Capelle? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Jouw gewenste resultaat zal centraal staan in het schema wat wordt opgemaakt Hierbij spelen voeding, techniek en gezondheid een rol. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij kan genieten van het resultaat!

Met een Personal Trainer draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo zorg je bij de 30 minuten training voor je eigen warming-up en cooling down. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. Optimaal resultaat kan bereikt worden in combinatie met een aangepast voedingschema.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over een Personal Trainer, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Wij willen je dan ook graag een gratis proefles aanbieden. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal Trainingen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you