Personal Trainer Nieuwkuijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER NIEUWKUIJK

Opzoek naar de beste persoonlijke training begeleiding? Bij RYU ben je aan het juiste adres! Een Personal Trainer biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Nieuwkuijk? Neem eens een kijkje bij onze sportschool in Waalwijk!

Drunen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk. Zoek jij een sportschool in de omgeving Nieuwkuijk? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt er een gepersonaliseerd schema gemaakt waar de volgende dingen aan bod komen: voeding, techniek en gezondheid. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat! Een Personal Trainer zal je bewegingspatroon verbeteren zodat jij kan genieten van het resultaat.

Met een Personal Trainer draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo moet je er zelf voor zorgen dat je bij een 30 minuten training een goede warming-up en cooling down doet. Ook is er de mogelijkheid om vechtsporten te leren en te werken aan de verbetering je kracht en/of conditie. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Interesse gekregen om eens een proefles te volgen? Wij kijken er altijd naar uit om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook  Personal Training. Door het invullen van het formulier op deze pagina krijg jij een gratis proefles. Zien wij jou snel?

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal Trainingen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you