Personal Trainer Kaatsheuvel

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER KAATSHEUVEL

Opzoek naar de beste persoonlijke begeleiding? Dat kan! Een Personal Trainer van RYU biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun jij het maximale uit jezelf halen. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Kaatsheuvel? Interesse gekregen? Kom eens langs!

RYU

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, Kaatsheuvel. Zoek jij een sportschool in de omgeving Kaatsheuvel? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Met een Personal Trainer heb jij nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo zorg je bij de 30 minuten training voor je eigen warming-up en cooling down. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. Uit ervaring weten wij dat de beste resultaten te behalen zijn in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Gratis proefles aanvragen!

Je bent nu meer te weten gekomen over een Personal Trainer, heb je interesse gekregen om een proefles te volgen? Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag zien wij jou dan ook bij een Personal Training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal Trainingen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you