VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER DRUNEN

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Een Personal Trainer biedt persoonlijke begeleiding om jouw sneller en makkelijker je doel te laten bereiken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, spieren opbouwen, sterker worden of gewoon je conditie op peil houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het niet voor jou, maar we dan het samen jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Drunen? Kom dan eens langs bij ons in Waalwijk!

Personal trainer vlakbij Drunen

Zoek jij een sportschool in de omgeving Drunen waar ook Personal Training wordt aangeboden? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou de weg gaat bewandelen om je doel te bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Er wordt gekeken naar het resultaat dat jij wilt bereiken op basis daarvan wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Met een Personal Trainer liggen de verantwoordelijkheden nog steeds bij jezelf. Bij de 30 minuten training moet je er zelf voor sturen dat je een goede warming-up en cooling down doet. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau

Personal training lessen bij RYU

PT - 30 min.

PT - 30 min.

PT - 60 min.

PT - 60 min.

Small Group Training

Small Group Training

A stronger you

A stronger you