VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

KICKBOXEN WAALWIJK

Bij kickboxen zal je proberen de tegenstander uit te schakelen met allerlei technieken. Bij kickboxen is het toegestaan om te trappen en te stoten. Ook mogen de knieën gebruikt worden in het gevecht. Ellebogen mogen niet gebruikt worden. Ben jij nieuwsgierig geworden? Schrijf je in om een gratis proefles te volgen in Waalwijk!

Waalwijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk. Ben jij opzoek naar sportschool in de omgeving van Waalwijk? RYU bevindt zich op een mooie locatie aan de Torenstraat 6.

Wat houdt een kickbokstraining in?

De warming-up is de basis voor een goede training. Daarom begint elke training ook met het opwarmen van de spieren. Het is tijdens de warming-up belangrijk om de hartslag onder controle te houden en de spieren soepel.

Nadat de warming-up afgerond is zal de focus liggen op het onder de knie krijgen van de technieken. De technieken die aangeleerd worden zijn erg belangrijk. Tijdens een training zal er een specifiek onderwerp behandeld worden. Daarna zal er met een partner gespard worden om de technieken beter onder controle te krijgen.

Als de techniek beheerst wordt zal er begonnen worden met een gevechtsvorm. Tijdens deze gevechtsvorm wordt gekeken of je het goed beheerst en wat er nog verbeterd kan worden. Het gevecht eindigt altijd met een buiging en een handdruk.

Gratis proefles aanvragen!

Je hebt zojuist wat gelezen over kickboxen. Wij zien er naar uit om jouw te verwelkomen bij onze sportschool. Meld je aan voor een gratis proefles door het formulier op deze pagina in te vullen!

Kickboxen geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men