Fitness Vlijmen

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

FITNESS VLIJMEN

Bij RYU kun je fitnessen op allerlei verschillende en uitdagende manieren. Ben jij ook uitgekeken op al die apparaten in de sportschool? Bij RYU fitness je anders. RYU biedt een variërend aanbod aan fitness lessen. Vraag nu een proefles aan om te kijken wat het beste bij jou wensen past, zodat jij kan beginnen te werken naar jouw doel! Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Vlijmen.

Vlijmen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Vlijmen. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Strength & Conditioning

Bij Strength & Conditioning focus je niet enkel op kracht of conditie. Wij bieden oefeningen aan die een combinatie van conditie en kracht verbeteren, zodat je sterker wordt en een gelijkertijd een betere conditie krijgt. Dit doe je door verschillende oefeningen met o.a. kettlebelles, barbells, prowlers en meer.

Cardio Kickboksen

Bij Cardio Kickboksen verbeter je je conditie door middel van de vechtsport kickboksen. Je werkt aan je kickboks stoottechniek en aan je conditie. Hierbij gaan wij je écht uitdagen en zul je merken dat je kracht- en conditieniveau aanzienlijk hoger wordt.

Big Five

Wil jij sterker worden en het uiterste in jezelf naar boven halen? Dan is de Big Five de perfecte fitness training voor jou!. Tijdens deze training besteed je aandacht aan vijf verschillende oefeningen. De training is voor iedereen toegankelijk en op je eigen tempo.

Strong (wo)men

Ben jij een liefhebber van sportieve uitdagingen? Neem dan eens een kijkje bij onze Strong (wo)men lessen! Geschikt voor iedereen en elk niveau. Je gaat aan de slag met het tillen, gooien en smijten van zware objecten. Ook ga je tijdens de lessen banden slapen en wordt je voorbereid op echte obstacle runs.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over fitness bij RYU, Heb je vast interesse gekregen in een gratis proefles. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook een fitness training. Vul direct het formulier en dan zien wij jou binnenkort!

RYU fitness geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Fitness lessen bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men