Fitness Sprang Capelle

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

FITNESS SPRANG CAPELLE

Bij RYU kun je fitnessen op allerlei verschillende en uitdagende manieren. Ben jij al die apparaten in de sportschool ook beu? Bij RYU fitness je anders. RYU biedt een breed aanbod fitness lessen aan. Vraag nu een proefles aan om te kijken wat het beste bij jou wensen past, zodat jij je doelen kunt bereiken! Zien wij jou binnenkort? Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle.

Sprang Capelle

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Strength & Conditioning

Bij Strength & Conditioning focus je niet enkel op kracht of conditie. Wij combineren kracht- en conditie oefeningen met elkaar, zodat je sterker wordt en en je tegelijk ook een betere conditie krijgt. Dit doe je door verschillende oefeningen met o.a. kettlebelles, barbells, prowlers en meer.

Cardio Kickboksen

Bij Cardio Kickboksen verbeter je je conditie door middel van de vechtsport kickboksen. Je werkt aan je conditie en gelijkertijd aan je technieken en stoten van kickboksen. We gaan opzoek naar een echte persoonlijke uitdaging zodat jij het maximale uit jezelf kan halen.

Big Five

Wil jij sterker worden en het beste uit jezelf halen? Dan is de Big Five de fitness training die jij nodig hebt. Tijdens deze training besteed je aandacht aan vijf verschillende oefeningen. Voor ieder niveau, op ieder tempo!

Strong (wo)men

Ben jij ook altijd opzoek naar een sportieve uitdaging? Probeer dan eens de Strong (wo)men lessen! De lessen zijn er voor elk niveau. Je gaat aan de slag met het tillen, gooien en smijten van zware objecten. Ook ga je met banden slepen en wordt je voorbereid op echte obstacle runs.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over fitness bij RYU, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij staan altijd open om nieuwe gedreven sporters te ontvangen. Wij willen jou dan ook graag een gratis fitness training aanbieden. Zien wij jou binnenkort? Vul het formulier hieronder in!

RYU fitness geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Fitness lessen bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men