Fitness Nieuwkuijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

FITNESS NIEUWKUIJK

Bij RYU kun je fitnessen op allerlei verschillende en uitdagende manieren. Ben jij ook klaar met die apparaten in de sportschool ? Bij RYU fitness je anders. RYU biedt een variërend aanbod aan fitness lessen. Vraag nu een proefles aan om te kijken wat het beste bij jou past, zodat jij je doelen kunt bereiken! Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk.

Nieuwkuijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Strength & Conditioning

Bij Strength & Conditioning focus je niet alleen op kracht of conditie. Wij combineren kracht- en conditie oefeningen met elkaar, zodat je sterker wordt en tegelijkertijd een betere conditie krijgt. Dit doe je door verschillende oefeningen met o.a. kettlebelles, barbells, prowlers en nog veel meer!

Cardio Kickboksen

Bij Cardio Kickboksen verbeter je je conditie door middel van de vechtsport kickboksen. Je werkt aan je conditie en daarnaast verbeter je ook je stoottechniek. Hierbij wordt je écht uitgedaagd en zul je merken dat je kracht- en conditieniveau aanzienlijk beter wordt.

Big Five

Wil jij sterker worden en maximale uit jezelf halen? Dan is de Big Five een goede fitness training. Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan vijf verschillende oefeningen. Voor ieder niveau, op ieder tempo!

Strong (wo)men

Op zoek naar een sportieve uitdaging? Probeer dan eens onze Strong (wo)men lessen! Geschikt voor iedereen en toegankelijk voor ieder niveau. Je gaat aan de slag met het tillen, gooien en smijten van zware objecten. Ook wordt er met banden geslepen en wordt je voorbereid op echte obstacle runs.

Gratis proefles aanvragen!

Je hebt zojuist wat gelezen over fitness bij RYU, nu ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Wij willen je dan ook graag een fitness training aanbieden. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

RYU fitness geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Fitness lessen bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men