Fitness Kaatsheuvel

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

FITNESS KAATSHEUVEL

Bij RYU kun je fitnessen op allerlei verschillende en uitdagende manieren. Ben jij ook al die apparatuur in de sportschool ook beu? Bij RYU fitness je anders. RYU biedt een variërend aanbod aan fitness lessen. Vraag nu een proefles aan om te kijken wat het beste bij jou wensen past, zodat jij je doelen kunt bereiken! Je kan ons vinden in Waalwijk, vlakbij Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Kaatsheuvel. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Strength & Conditioning

Bij Strength & Conditioning focus je niet enkel op kracht of conditie. Wij zoeken een combinatie van kracht- en conditie oefeningen, zodat je sterker wordt en een gelijkertijd een betere conditie krijgt. Dit realiseren wij met verschillende oefeningen met o.a. kettlebelles, barbells, prowlers en meer.

Cardio Kickboksen

Bij Cardio Kickboksen verbeter je je conditie door middel van de vechtsport kickboksen. Je werkt aan je conditie en gelijkertijd aan je technieken en stoten van kickboksen. Hierbij zal je uitgedaagd worden en zul je merken dat je kracht- en conditieniveau aanzienlijk beter wordt.

Big Five

Wil jij sterker worden en het uiterste in jezelf naar boven halen? Dan is de Big Five de fitness training die jij zoekt. Tijdens deze training besteed wordt er aandacht besteed aan vijf verschillende oefeningen. Voor ieder niveau, op ieder tempo!

Strong (wo)men

Houd jij van een sportieve uitdaging? Probeer dan eens de Strong (wo)men lessen! De lessen zijn geschikt voor sporters op ieder niveau. Je gaat aan de slag met het tillen, gooien en smijten van zware objecten. Ook wordt er met banden geslepen en wordt je voorbereid op echte uitdagende obstacle runs.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over fitness bij RYU, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook fitness training. Vraag hier direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

RYU fitness geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Fitness lessen bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men