VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

FITNESS DRUNEN

Bij RYU kun je fitnessen op allerlei verschillende en uitdagende manieren. Ben jij al die apparaten in de sportschool ook beu? Bij RYU fitness je anders. RYU biedt een variërend aanbod aan fitness lessen. Vraag nu een proefles aan om te kijken wat het beste bij jou wensen past, zodat jij je doelen kunt bereiken! Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Drunen.

Fitness in Drunen

Zoek jij een sportschool in deze omgeving van Drunen waar je kan fitnessen? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Strength & Conditioning

Bij Strength & Conditioning focus je niet enkel op kracht of conditie. Wij combineren kracht- en conditie oefeningen met elkaar, zodat je sterker wordt en een gelijkertijd een betere conditie krijgt. Dit doe je door verschillende oefeningen met o.a. kettlebelles, barbells, prowlers en meer.

Cardio Kickboksen

Bij Cardio Kickboksen verbeter je je conditie door middel van de vechtsport kickboksen. Je werkt aan je conditie en gelijkertijd aan je technieken en stoten van kickboksen. Hierbij wordt je écht uitgedaagd en zul je merken dat je kracht- en conditieniveau aanzienlijk hoger wordt.

Big Five

Wil jij sterker worden en het uiterste in jezelf naar boven halen? Dan is de Big Five een goede fitness training. Tijdens deze training besteed je aandacht aan vijf verschillende oefeningen. Voor ieder niveau, op ieder tempo!

Strong (wo)men

Houd jij van een sportieve uitdaging? Probeer dan eens de Strong (wo)men lessen! Geschikt voor iedereen en elk niveau. Je gaat aan de slag met het tillen, gooien en smijten van zware objecten. Ook wordt er met banden geslepen en wordt je voorbereid op echte obstacle runs.

RYU fitness geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht

Fitness lessen bij RYU

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Cardio kickboksen

Cardio kickboksen

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men