VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

MMA Waalwijk

MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze vechtsport in erg groeiende en is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten. De volgende vechtsporten vallen onder MMA: Braziliaans Jiu Jitsu, karate, kickboksen en judo. Dit gevecht mag zich niet alleen staand maar ook op de grond verder gaan. Ben jij geïnteresseerd in MMA in Waalwijk? Loop eens binnen! of vraag een gratis proefles aan.

MMA Waalwijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Het is dan ook niet gek dat je bij RYU Waalwijk goed zit voor MMA lessen!

Wat is MMA? De 3 fases:

Fase 1; staand gevecht

MMA wordt in 3 fases uitgevoerd. MMA begint staand in een kooi of in een ring. Het gevecht kan zich later voorzetten op de grond of in een clinch. Tijdens het staande gevecht worden boks- en kickbokstechnieken toegepast.

Fase 2; de clinch

Als je in de tweede fase, de clinchfase terecht bent gekomen is het de bedoeling dat je elkaar vastpakt en de ander naar de grond brengt. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden om je tegenstander naar de grond te halen. Zowel de knieën als de ellebogen kunnen gebruikt worden. Ook kan de tegenstander tegen de grond geworpen worden.

Fase 3; het grondgevecht

Eenmaal aangekomen in bij het grondgevecht is het de bedoeling dat ervoor gezorgd wordt dat de tegenstander zich overgeeft. Hierbij kunnen verschillende klemtechnieken gebruikt worden. Een MMA gevecht begint met respect, en eindigt ook met respect en een handdruk

MMA geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi

Kickboksen

Kickboksen