Wat is MMA?

MMA kent drie fases waar het gevecht plaats kan vinden; staand, in de clinch en op de grond. Een MMA partij begint staand in een ring of kooi. Voor het staande gedeelte worden voornamelijk stoot en traptechnieken gebruikt die afkomstig zijn uit boksen en kickboksen.

 

De tweede fase van een MMA gevecht, de clinch, is een onderdeel waarbij deelnemers elkaar staand vastnemen en proberen te controleren of naar de grond te brengen. Hierbij komen verschillende knie-en-elleboog technieken en worpen, ook wel take downs genoemd aan te pas. Deze technieken zijn voornamelijk afkomstig uit thaiboksen, judo en worstelen.

 

De laatste fase van een MMA gevecht is het grondgevecht. Tijdens het grondgevecht proberen tegenstanders elkaar tot overgave, ook wel submission te dwingen. Hiervoor worden met name arm- en beenklemmen, evenals verwurgingen en andere technieken afkomstig uit Jiu Jitsu en Braziliaans Jiu Jitsu gebruikt.

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Voor ieder niveau

Inhoud van de training

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Behandelen van de technieken
  4. Sparren (voor ieder niveau toegankelijk)
  5. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ T-shirt & sportbroek

✔ Sportschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

Onze trainingsruimte

DOJO

DOJO

Beoefen in de DOJO Martial Arts

Wat is de DOJO?

Bij binnenkomst rechtdoor de trap op, vervolgens direct aan je linkerzijde bevindt zich de Dojo. De Dojo is ingericht om op een veilige manier om verschillende martial arts te kunnen beoefenen in onze gym.

Trainingen in de dojo

✔ Kickboksen

✔ MMA (Mix Martial Arts)

✔ Braziliaans Jiu Jitsu

✔ Grappling

Overige Martial Arts trainingen

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling - No Gi

Grappling - No Gi

Kickboksen

Kickboksen