Wat is Cardio Kickboksen?

Waar je bij verschillende Martial Arts trainingen juist veel lichaamscontact hebt, werk je bij Cardio Kickboksen met name aan je conditie en stoten door middel van bokszakken. Hierdoor is Cardio Kickboksen voor ieder niveau Ervaring in vechtsporten of Martial Arts is hierbij niet vereist.

 

Tijdens deze training werk je in tweetallen waardoor je voldoende tijd tussen de oefeningen hebt om bij te komen. We pushen je om het beste in jezelf naar boven te halen, maar je houdt hierbij je eigen tempo aan. Na verloop van tijd worden je stoten en trappen krachtiger en merk je dat je niveau aanzienlijk omhoog gaat.

 

Tijdens de trainingen van Cardio Kickboksen starten we na de warming-up met stoten, afgewisseld met push-ups. Wanneer je armen als pap aanvoelen, gaan we verder met het trainen van de benen door middel van trappen afgewisseld met squats. Voordat we afsluiten, pakken we de buikspieren aan met oefeningen zoals sit-ups en planks.

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Geschikt voor ieder niveau

Inhoud van de training

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Drills & armoefeningen (stoten & push-ups)
  4. Beenoefeningen (trappen tegen bokszak & squats)
  5. Sit-ups
  6. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ Wit T-shirt & korte broek zonder ritsen

✔ Handschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

✔ Slippers

De trainingsruimte

Monkey Shack

Monkey Shack

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de monkey shack?

De Monkey Shack is onze strength & conditioning ruimte. Hier worden onder andere de volgende trainingen gegeven: strength & conditioning, cardio kickboksen, strong(wo)men, small group training, personal training en bedrijfsfitness. In deze ruimte word je continu uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen. De Monkey Shack is voorzien van alle benodigde materialen. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw lichaam in topconditie te krijgen en het beste uit jezelf te halen.

Faciliteiten

Dumbells

✔ Kettlebells

✔ Halters

✔ Gewichten

✔ Vrij trainen

✔ Altijd trainers in de buurt

Overige fitness trainingen

Strong(wo)men

Strong(wo)men

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning