VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING WAALWIJK

Opzoek naar de beste Personal Training in Waalwijk? Bij RYU kun door middel van Personal Training je doelen sneller en makkelijker realiseren. Door goede begeleiding en het werken met trainingsschema’s kunnen we samen met jou voor een nog beter resultaat gaan. Voor doelen zoals: afvallen, spieren opbouwen, sterker worden of het op peil houden van je conditie, Personal Training kan jou helpen om je doelen te halen. Wij doen het samen, voor jou! Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? Of ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Loop eens bij ons binnen!

Waalwijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Wij zijn sinds 2012 te vinden in Waalwijk. RYU bevindt zich aan de Torenstraat 6 in Waalwijk.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal training ga je samen met een persoonlijke privé coach opzoek naar jou gewenste doel. Er wordt gewerkt aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Kijkend naar jouw gewenste resultaat wordt er een schema opgemaakt waarbij gezondheid, voeding een techniek een rol spelen. Jou bewegingspatroon gaat verbeterd worden door een gemotiveerde Personal Trainer zodat jij kan genieten van het resultaat!

Tijdens de Personal Training draag je nog steeds wel je eigen verantwoordelijkheden. Zo moet er zelf voor gezorgd worden een warming-up en een cooling down. De mogelijkheden zijn er voor het leren van vechtsporten en het verbeteren van kracht en/of conditie. De allerbeste resultaten kunnen behaald worden in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau