MMA Sprang Capelle

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

MMA SPRANG CAPELLE

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze groeiende sport is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten als onder meer Braziliaans Jiu Jitsu, karate, kickboksen en judo. Dit staand gevecht mag zich tevens voortzetten op de grond. Ben jij geïnteresseerd in MMA? Wij hopen je graag te zien bij onze locatie in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle.

Sprang Capelle

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle. Zoek jij een sportschool in de omgeving van Sprang Capelle? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat is MMA? De 3 fases:

Fase 1; staand gevecht

verschillende technieken worden gebruikt tijdens een MMA gevecht. Het gevecht bestaat uit 3 fases. MMA begint staand in een ring of kooi, maar het gevecht kan zich voortzetten in een clinch of op de grond. Boks- en kickbokstechnieken worden toegepast tijdens het staande gedeelte van deze vechtsport.

Fase 2; de clinch

De volgende fase is de clinch. Het naar de grond brengen van de tegenstander wordt gedaan door de toepassing van verschillende technieken. Zowel de knieën en ellebogen worden veelvuldig gebruikt bij het inzetten van deze technieken. Vaak worden worpen gebruik om de tegenstander naar de grond te werken.

Fase 3; het grondgevecht

Eenmaal aangekomen bij het grondgevecht is het de bedoeling dat je de tegenstander tot overgave dwingt. Verschillende klemtechnieken zijn hierbij van toepassing. Een gevecht begint met respect, en eindigt met respect. Er wordt afgesloten met een handdruk.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsport MMA, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen in vlakbij Nieuwkuijk. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook les in MMA. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

MMA geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi

Kickboksen

Kickboksen