MMA Noord-Brabant

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

MMA NOORD-BRABANT

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze groeiende vechtsport is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten als onder meer Braziliaans Jiu Jitsu, karate, kickboksen en judo. Dit gevecht speelt staand en op de grond af. Wil jij meer weten over MMA? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en kom lang op onze locatie in Waalwijk, Noord-Brabant.

Noord-Brabant

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, Noord-Brabant. Zoek jij een sportschool in Noord-Brabant? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat is MMA? De 3 fases:

Fase 1; staand gevecht

Met de toepassing van verschillende technieken voer je MMA uit in 3 fases. MMA begint staand in een ring of kooi, maar het gevecht kan zich voortzetten in een clinch of op de grond. De verschillende technieken van boksen en kickboksen worden gebruikt in het gevecht

Fase 2; de clinch

Wanneer je in een clinch komt is het de bedoeling om elkaar staand vast te pakken en uiteindelijk naar de grond te brengen. De technieken worden gebruikt om de tegenstander naar de grond te werken. Zowel de knieën en ellebogen worden veelvuldig gebruikt bij het inzetten van deze technieken. Ook worpen kunnen van pas komen om een tegenstander naar de grond te werken.

Fase 3; het grondgevecht

Eenmaal aangekomen bij het grondgevecht is het de bedoeling dat je de tegenstander zo ver krijgt dat hij zich overgeeft. Verschillende klemtechnieken kunnen hierbij gebruikt worden. Tijdens MMA begint een gevecht met respect, zoals het gevecht ook eindigt met een respect en een handdruk.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsport MMA, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen in vlakbij Nieuwkuijk. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook les in MMA. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

MMA geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi

Kickboksen

Kickboksen