VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

MMA LESSEN

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze groeiende vechtsport is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten als onder meer Braziliaans Jiu Jitsu, karate, kickboksen en judo. Dit staand gevecht mag zich tevens voortzetten op de grond. Ben jij geïnteresseerd in MMA? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en kom lang op onze locatie in Waalwijk.

Wat is MMA? De 3 fases:

Fase 1: staand gevecht

Met de toepassing van verschillende technieken voer je MMA uit in 3 fases. MMA begint staand in een ring of kooi, maar het gevecht kan zich voortzetten in een clinch of op de grond. Boks- en kickbokstechnieken worden toegepast tijdens het staande gedeelte van deze vechtsport.

Fase 2; de clinch

Wanneer je in een clinch komt is het de bedoeling om elkaar staand vast te pakken en uiteindelijk naar de grond te brengen. Het naar de grond brengen van de tegenstander wordt gedaan door de toepassing van verschillende technieken. Zowel de knieën en ellebogen worden veelvuldig gebruikt bij het inzetten van deze technieken. Ook worpen kunnen van pas komen om een tegenstander naar de grond te werken.

Fase 3; het grondgevecht

Eenmaal aangekomen bij het grondgevecht is het de bedoeling dat je de tegenstander tot overgave dwingt. Verschillende klemtechnieken zijn hierbij van toepassing. Tijdens MMA begint een gevecht met respect, zoals het gevecht ook eindigt met een resprect en een handdruk.

MMA lessen geven je het volgende resultaat:

Conditie verbeteren
Sterker worden
Op ieder niveau

Gratis MMA proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsport MMA, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen in vlakbij Nieuwkuijk. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook les in MMA. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi

Kickboksen

Kickboksen