VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

MMA DRUNEN

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze opkomende sport is een combinatie van allerlei verschillende vechtsporten als onder meer Braziliaans Jiu Jitsu, karate, kickboksen en judo. Dit staand gevecht mag zich tevens voortzetten op de grond. Ben jij geïnteresseerd in MMA? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en kom lang op onze locatie in Waalwijk, vlakbij Drunen.

Drunen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Voor MMA lessen vlakbij Drunen zit je daarom goed bij RYU Waalwijk!

Wat is MMA? De 3 fases:

Fase 1; staand gevecht

De verschillende technieken van MMA worden in verschillende fases uitgevoerd. MMA begint staand in een ring of kooi, maar het gevecht zal zich vaak op de grond verder afspelen. Boks- en kickbokstechnieken worden toegepast tijdens het staande gedeelte van deze vechtsport.

Fase 2; de clinch

Wanneer er sprake is van een clinch, moet je de tegenstander vastpakken en naar de grond brengen. Het naar de grond brengen van de tegenstander wordt gedaan door de toepassing van verschillende technieken. Knieën en ellebogen worden vaak gebruikt bij het inzetten van deze technieken. Ook worpen kunnen van pas komen om een tegenstander naar de grond te werken.

Fase 3; het grondgevecht

Als je bij het grondgevecht bent is het de bedoeling om de tegenstander tot overgave te dwingen. Verschillende klemtechnieken zijn hierbij van toepassing. Tijdens MMA begint een gevecht met respect, Het gevecht zal geëindigd worden met een handdruk

MMA geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Gratis MMA proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsport MMA, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen in vlakbij Nieuwkuijk. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook les in MMA. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi

Kickboksen

Kickboksen